Monday, June 06, 2005

Yas: 2



O kocaman gözleriyle dört bir yanı süzüyorken düşündü yazıcı: "Ne olacaktı masalın devamı?!".. Tek tek dokundu üç taşına, aşk olsun dedi, kırdı kalemini..


Bizim masalimizin sonu hic olmasin Teyzecim! 2 yil oldu artik seninle beraber gecirdigimiz sürec. Ailemizin melekcigi yavas yavas büyümekte.. Teyze ona BabyIFE derken simdi takabilecegi yeni isimler ariyor ;o) Teyzecim, masalin yada HiKaYe'n gelecekte aileye katilacak diger güzel kardesciklerinle ve güzel annenle & babanla muhtesem güzellikte devam etsin. Ve her zaman etrafinda bulanan teyzen, dayin, anneannen ve dedenle uzun ve güzel ömürler yasayasin minik yegencim! Senin dogum günün icin heybemdeki fotolari karistirirken, senin icin 2003 sonlarinda hazirlamis oldugum bir kart elime gecti. Onuda eklemeden yapamiyacagim teyzeciim.. Ileride bu yaziya baktiginda comment isterim bilesin ;o)

Yüce Rabbimiz sana ve hayatimiza olan sükrümüzü; evveli ve ezeli kilsin, zahiri ve batini kilsin, meleklerin sükrü gibi saf ve temiz etsin, kendisi kendisinden nasil hosnut ise zatina öyle hosnutluk verecek sekilde kabul buyursun..

Bir ömür en Emin (C.C.) emanet ol IFE'cigimiz!
teyyyde'n ;o)



Daha cok güzel resim ve doum günü tebrikleriniz icin tiklayin!

...