Thursday, April 07, 2005

4. Gün: San Vincenzo

Bugün evimizin (kiralik) oldugu beldede San Vincenzo'dayiz.. Günlerden sali, 29. Mart 2005


Bundan önceki günler paskalya nedeniyle tatildi. Firin ve lokantalar haric hic bi yer acik diildi. Tatil bitti.. Ve Coop'tayiz.. il supermercato yani süpermarket ;o) Resim cekmemize Milano disinda her yerde izin verdiler.. Ama daha evvel sormada yarar var derim ben..






Eve geldik.. Yorgunluk kahveleri yerine Hrauf (erkek kardesim) bize espresso yapti ;o) Disarida icilen espresso'lar kadar kuvvetli diildi bizim damak zevkimize göre yapti.. Ellerine saglik brother'cim! Gerci disaridaki espressolarin icine su ilave ettiklerinide sahit olduk bi cok kez. Cünkü diger türlü icmek mümkün diil. Her ne kadar 1-2 yudumluk olsada ;o) ..ki ben bi kahvesever olarak kahveyi cok kuvvetli icerim.. Türk kahvesinede bayilirim. Ama espresso'nun yeri ayri ;o)


Ve alisveristen sonra bi kismi toplanilan masa.. Masanin bi ucunda tatil rehberlerine karistiran ablamin espresso sefasi..


Hava cok güzeldi.. Espressolarimizi aldik terasa ciktik. Ve bi paskalya klassigi Colomba Classica Senza Canditi (güvercin tarzinda üstü bademli bi cesit mayali hamurdan yapilmis pasta).


Masa altinda anneannesinin etegine yapismis orada bahce hortumuna ait parcalarla oynasan bir BabyIFE..


Ve ardindan sahildeyiz..


Bir su sever olan ve denizi gören IFE'i tutmak mümkün olmadi..


Kumsaldaki IFE yazisi..


Ve bir M-harfi.. Sagda dede, solda baba ve ortadaki Mutlulugun simgesi IFE..




Eve dönüste yolumuzun üzerindeki bi bahceden cicek ve kaktüsler..






Yarin yolculuk benim sabirsizlikla görmek istedigim sehir Florensa'ya.. Italyanca adi Firenze.. Hava yarinda güzel olacak..

Bella Italia ile..


...