Sunday, May 08, 2005

Anne'LeRin GüNü..


©Photos by Livingathome.de & BeyazFirin

Ana basta tac imis
Her derde ilac imis
Bir evlat bir olsa da
Anaya muhtac imis..
(bir türküden)

Cennet analarin ayaklari altindadir.. Biliriz ki, sefkat ve merhamet hissi kula önce anadandir; sevgi ve acimayi anaya veren yüce Yaratan’dir. Ana hakki Tanri hakkidir. .. Anneleri anarak acar en parlak renkler bir icekte ve ille de gökkusagi giyinir bir anne her bebekte. .. Hasret gecelerinde huzuru demleyen caylarin sekeri, uzak yolcularin karaliga mahkum gözlerinin feridir. .. Bir sen varsin anacik, Kaf daginin ardindaki dünyalar güzeli, yanlizca sen gerceksin..
©Iskender Pala (Kirk Güzeller Cesmesi – Kapi Yayinlari 2004)

Güzel annem, anneler günün kutlu olsun.. Ve Kaf Dagi'nin ardindaki tüm güzellikleri bana yasattigin icin, Askullah senden gani gani razi olsun!! :o) Tüm annelerinde anneler gününü kutlarim..


©Jim Rakete

Cok güzel büyük bi etkinlik (Swing-Event) vardi bugün aksam Pro7'de.. 'Alive And Swingin' - A Tribute to the Rat Pack - 4 muzisyen arkadas -> Xavier Naidoo, Sasha, Rea von Reamonn ve Michael Mittermeier - 4 büyük entertainer'i -> Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr. ve Joey Bishop - HR-Big-Band'in esliginde canladirdi. Cocuklar icindi hersey. 'Saving an Angel' Vakfi'na gitti tüm gelirler ve konser esnasinda toplanan yardimlar.

"Everybody Loves Somebody", "I Get A Kick Out Of You", "Volare", "The Lady Is A Tramp", "As Time Goes By", .. ile..