Thursday, October 06, 2005

In The Pink


©Gräfe und Unzer Verlag (from the book Tolle Torten)

Bugün sizlere farkli ve yeni bir yemek etkinliginden bahsetmek istiyorum. Haber vermekte son günlerdeki telasimdan dolayi geciktimse de; 2 günümüzün oldugunu düsünerekten yaziyorum bu yazimi.

Kansere karsi duyarliligi artirmak adina, ekimi 'kadin gögüs kanseri bilgilendirme' ayi olarak belirlemisler. Estee Lauder 1992 yilinda kurdugu Breast Cancer Research Foundation resmi sitesi diyebiliriz. Bu kurulus E. Lauder'in - gelirlerini ünlü ve zengin müsterilerine yaptigi pembe kurdaleli ürün satislarindan sagliyor. Onun disinda bir cok yerel kosmetik firmalarida üzerinde "Take Care" yazili pembe silikon bilekliklerin satimi ile destekliyor bu aksiyonu. Ünlü Nicole Kidman, Sarah Ferguson, Anne Heche,.. gibi isimler de halk icindeki tanitimi daha da hizlastiriyor ;o)

Bu kadar reklam yapmamin nedeni bu yukarida adi gecen kurulus icin diil sadece bu kamyaya göstermek istedigim duyarliliktan ötürü. Simdi asil konumuza dönelim. Yemek etkinligi diyordum.. 1.5 hafta evvel Kanada'da yasayan Emily yeni bir yemek etkinligi baslatti. Bu etkinligi adi 'In The Pink'. 7. - 9.10. tarihleri arasinda herhangi pembe bir tarif yapip blogunuzda (ingilizce olarak) yayinliyorsunuz. Ve daha sonra o linki 'In The Pink' baslikli bir email ile Emily'e emily_loke@hotmail.com adresine gönderiyorsunuz. Bende gelecek 2 gün icinde katilmayi düsünüyorum.. Daha detayli bilgi icin!


In The Pink ile.. :o)